Videoproducties kennen tegenwoordig tal van mogelijkheden. Fotovideo is er daar één van. Een videocamera is hiervoor niet nodig: het gaat om animaties die zijn opgebouwd uit hoge resolutiefoto’s. Zo ontstaan korte films, die bijvoorbeeld op een website in maximaal 60 seconden een antwoord geven op de vraag van de bezoeker van uw site.

Een video geeft kijkers een persoonlijke indruk van uw bedrijf. Ook kunt u zo goed laten zien hoe bijvoorbeeld een machine werkt, wat de voordelen zijn van een product of hoe u bepaalde diensten levert. U geeft daarmee direct een antwoord op bezoekersvragen.

Met korte clips, die binnen 60 seconden duidelijk maken waar het om draait, wordt het meeste effect bereikt. Dat maakt een videoproductie heel geschikt als afwisselend onderdeel van een pagina op uw website. Wallbrink Cross Media kan u meer vertellen over alle mogelijkheden.

G eschiedenis Youtube. Op 14 februari 2014 bestond YouTube negen jaar. In al die jaren is het platform enorm gegroeid, zowel in Nederland als wereldwijd. Qua gebruikers is YouTube zelfs het tweede Social Media platform van Nederland: meer dan dan 7 miljoen Nederlanders maken gebruik van deze video dienst van Google. Op basis hiervan moeten we concluderen dat online video marketing voor veel bedrijven een interessante strategie kan zijn. Ook in B2B.

Feiten en Cijfers YouTube

Enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van YouTube:
- Lancering op Valentijnsdag 2005
– Eerste HD video in november 2009
– Meer dan 2 miljard views per dag sinds mei 2010
– Meer dan 4 miljard views per dag sinds dec 2013
– Meer dan 1 miljard unieke bezoekers per maand anno nu

Testimonials