Studiecoach
Studiecoach

Toen ik na mijn baan als docent op een ROC zelfstandig iets wilde gaan beginnen kwam ik al snel bij Wallbrink Crossmedia. Zoon Jeroen had ik jarenlang begeleid op school en vader John kende ik van de ouderavonden. Dus de verbinding was er. Na het schrijven van de teksten, het maken van geschikte foto’s, waar John ook weer zijn relaties voor heeft, kon met het ontwikkelen van de site worden begonnen. Met waardevolle adviezen en een luisterend oor heeft John, samen met Jeroen, er iets moois van gemaakt. Een site die goed oogt, sterk is in zijn eenvoud en een vlotte uitstraling heeft voor de doelgroep.

Winner Network Real Life Leadership
Winner Network Real Life Leadership
Esther Beumer

We hebben de samenwerking met Wallbrink Crossmedia als zeer prettig ervaren. Het is mogelijk om snel te schakelen en er is goed mee gedacht met ons. Bij vragen of problemen werd er snel een oplossing aangedragen en we werden altijd goed op de hoogte gehouden. We zijn erg blij met het resultaat! Erg prettig dat de website nu ook toegankelijk is voor tablet en smartphone.

Prosport Healthcenter
Prosport Healthcenter
Joost van Remmen

Voor Prosport Healthcenter heeft Wallbrink Crossmedia een prachtige website gemaakt die bij ons en onze bezoekers goed in de smaak valt. De website is overzichtelijk, geordend en je vind snel de informatie die je nodig hebt. We horen van nieuwe bezoekers vaak terug dat ze erg nieuwsgierig raken naar ons healthcenter door wat er op onze website gepresenteerd wordt. Naast de functionaliteiten zoals de weergave een gecompliceerd groepslesrooster, wordt alles mooi in de stijl van Prosport weergegeven. Ook bij speciale verzoeken wordt er altijd snel en vakkundige meegedacht hoe dat het beste is te realiseren. Kortom, Wallbrink is een fijne en deskundige samenwerkingspartner waar je van op aan kunt.

Warung Baru
Warung Baru
Rob Rhodenborgh

Ik kan wel zeggen dat de komst van onze nieuwe website, gemaakt door John wel de verassing van de eeuw is. John is klant bij ons en maakte ons attent op onze verouderde website. Nou lag onze aandacht daar niet zozeer op maar we voelden toch aan dat er iets moest gebeuren op dat gebied. Niet beseffend dat een site zoveel effect heeft op de resultaten van onze winkel want na realisatie van de vernieuwde site van John waren er enorm veel positieve reacties! Die reacties gingen vooral over de professionaliteit en de uitstraling die de vernieuwing teweeg bracht. Ik kan wel zeggen dat de kracht van Wallbrink Crossmedia erin ligt dat er meegedacht wordt over hoe jou specifieke bedrijf of winkel een groter succes kan worden en vooral hoe je een groter bereik in klanten kan realiseren.

CDA Doetinchem
CDA Doetinchem
Cathy Bouwens

John is een hele prettige man om mee te werken. Alles wat hij doet, doet hij voor de volle 100%.  Al het geleverde werk weet hij goed te onderbouwen met zijn kennis van zaken en hij kent zijn verantwoording.
Met zijn ongelofelijke enthousiasme en de nodige humor heeft hij mij altijd kunnen overtuigen van zijn activiteiten en ideeën

Lees meer...

Erac
Erac
Marieke Helvoort

John is een betrouwbare leverancier die bereid is net een stapje extra te zetten. Daar heb je er niet zoveel van. Hij luistert goed naar zijn relaties, komt dan met een voorstel, denkt mee en durft ook kritisch te zijn. Hij is je altijd net een stapje voor en dat is een prettig idee. Ik vind het daarnaast knap hoe hij zijn bedrijf heeft ingericht. Door zich als eenpitter te omringen met professionele vakkrachten, heeft hij een volwaardig bedrijf neergezet met minder overhead.

Lees meer...

Focusplaza
Focusplaza
Marleen Jansen

John Wallbrink is een prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb hem al meerdere keren ingehuurd voor de videoregistratie van verschillende evenementen. Hij is enthousiast over zijn werk en hij denkt graag mee over de toepassingen van het eindproduct.

Lees meer...

Focusplaza
Focusplaza
Gerrit J. Grievink

John Wallbrink is een uitstekende partner bij het ontwikkelen en invullen van digitale communicatie via website of video. Hij is betrouwbaar en schakelt snel. Door zijn brede netwerk is hij in staat om invulling te geven aan nagenoeg iedere vraag op het gebied van social media. En in een tijd waarin iedereen op de kleintjes let, is het ook een toegevoegde waarde dat John zeer acceptabele tarieven hanteert voor zijn diensten.

Lees meer...

Havantec
Havantec
Hans van Tuijl

Wij hebben Wallbrink Crossmedia ingeschakeld omdat we een nieuwe website wilden. Ik heb John Wallbrink daarvoor benaderd omdat ik hem al lang ken en positieve ervaringen met hem had. In een gesprek zijn onze wensen en zijn aanbod op elkaar afgestemd. Het is prettig werken met John, omdat hij zijn afspraken altijd nakomt. We zijn erg tevreden met het eindresultaat

Lees meer...

Van Der Hoef & Partners
Van Der Hoef & Partners
Gerrit Jan Logt

John is a real video professional who can work very quickly and he is great fun to work with.

Lees meer...

Sleegers Technique
Sleegers Technique
Huub Sleegers

Voor de restyling van onze website hadden wij destijds een krappe vier weken. John Wallbrink ging voortvarend aan de slag en heeft de klus geklaard. Hij is flexibel, enthousiast, gaat voor 100 procent voor elk project. Naast de website heeft Wallbrink Cross Media ook onder meer nieuwsbrieven en flyers verzorgd. Mede hierdoor heeft ons bedrijf nu een professionele uitstraling en staan we internationaal op de kaart. Mensen denken zelfs soms dat we een multinational zijn, terwijl we toch echt maar met tien man werken.

Lees meer...

Spako
Spako
Roeland Wasser

Er zijn veel mensen die advertenties kunnen maken, maar niet iedere advertentiemaker heeft ook verstand van de markt. John Wallbrink heeft een jarenlange ervaring in de foodbranche, weet veel van de producten en kan daardoor maatwerk leveren in advertenties. Daarnaast heeft John een uitgebreide kennis van internet waardoor hij bijvoorbeeld de vindbaarheid van websites kan verbeteren. Hij is bovendien iemand die snel en concreet kan handelen. Het is daarom prettig samenwerken met de Wallbrink Crossmedia Groep.

Lees meer...