Met een nieuwsbrief is uw klant snel op de hoogte van de ontwikkelingen in uw bedrijf. Wallbrink Cross Media biedt het concept flitznieuws aan.

– Flitznieuws standaard: wij ontwikkelen een nieuwsbrief die per e-mail wordt verzonden.
– Flitznieuws plus: nieuwsbrieven met autotrigger en autoresponder. Hiermee kunt u heel gericht inspelen op de interesse van de bezoeker van uw site.

Het systeem werkt in drie stappen:
1 u verstuurt een nieuwsbrief met algemene content.
Klikt een klant op een bepaald artikel, dan wordt stap twee geactiveerd:

2 de klant ontvangt naar aanleiding van de klik op het artikel een tweede nieuwsbrief met informatie over het specifieke onderwerp uit dat artikel.

3 als derde stap volgt een nieuwsbrief met een commerciële oplossing. U informeert hierin de klant over de specifieke mogelijkheden die u biedt over het onderwerp waar zijn interesse ligt.


Flitznieuws pro:
nieuwsbrieven versturen met de mogelijkheid tot een klanttevredenheidsonderzoek. De bezoeker vult een onderzoek in, op basis van deze resultaten kunt u uw aanbod verbeteren.

Template ontwikkeling
U wilt uw klanten graag informeren over de ontwikkelingen in uw bedrijf en uw producten. Een digitale nieuwsbrief is hiervoor zeer geschikt. Wij kunnen hiervoor een template ontwikkelen: naar uw wensen maken we een basisopmaak en indeling van de nieuwsbrief. Hiermee krijgt uw nieuwsbrief een duidelijke identiteit.

Testimonials