Applicaties
boog-zwart boog

De Kracht van Applicaties

Apps, kleine applicaties voor smartphones en tablets, zijn inmiddels in miljoenen verschillende uitvoeringen beschikbaar. Met apps zijn smartphones en tablets uit te breiden met eindeloos veel extra’s: muziek luisteren, een reis plannen of e-books lezen.

Een app is juist voor bedrijven nuttig en interessant. U kunt er bijvoorbeeld uw relaties mee informeren over uw producten of diensten. Het biedt ook de mogelijkheid om een website snel en gemakkelijk mobiel, dus via een telefoon of tablet te bekijken.

VIJF TYPE APPS!

FUN FACTOR

In de eerste plaats is de fun factor van groot belang. De bottom line die hier geldt is dat de app leuk moet zijn. Een app die leuk is om naar te kijken, fijn om te bedienen en slim genoeg is om je aandacht vast te houden waardoor de app herhaaldelijk gebruikt blijft worden door de gebruiker.

NUTTIGE APPS

Natuurlijk is het fijn als een app erin slaagt om er mooi uit te zien, maar wat is de reden om een app te (blijven) gebruiken als het verder nergens toe dient? Daarom is het belangrijk dat gebruikers van de app een reden hebben om met een app bezig te blijven. Zorg voor app functionaliteiten die echt een meerwaarde genereren voor de gebruiker.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE APPS

Een derde succesfactor is het gebruiksgemak. Het begrijpen en het vervolgens ook kunnen uitwerken van een goed idee is een van de grote uitdagingen. De beste apps slagen erin om een interface neer te zetten die inhoud, features en de smartphone naadloos in elkaar laten overvloeien.

FUNCTIONELE APPS

Ook moet een app ervoor zorgen dat het iets extra’s biedt naast de andere online activiteiten van jou bedrijf of organisatie. Apps zouden gebruikers juist in staat moeten stellen om de voordelen van een smartphone optimaal te benutten.

DUURZAME APPS

Een app zou gezien moeten worden als een lange termijn investering. Een investering in een media product, vergelijkbaar met een investering in bijvoorbeeld een tijdschrift of een website. Het is vervolgens ook belangrijk om rekening te houden met vervolgstappen. Goede apps vragen regelmatig om een update. Dit is niet alleen noodzakelijk om technisch goed te blijven functioneren, maar ook om zich aan te passen aan veranderingen.

Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.kasassxz

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."

Applicaties projecten

Neem contact op

Heeft u interesse of een supportvraag

John Wallbrink

Verkoop / Marketing
profile

Ondernemers helpen om hun onderneming te laten groeien, daar ligt
mijn passie en dat is al jarenlang mijn vakgebied.

026-8405644 @John
Wallbrink Crossmedia

Arnhemsestraatweg 19
6881 NB Velp Gld

026-8405644
[email protected]
profile

Jeroen Wallbrink

Technisch / Support

Al meer dan 6 jaar de steun en toeverlaat voor al onze relaties als
het gaat om het leveren van snelle support.

026-2133995 @Jeroen

© COPYRIGHT 2021 WALLBRINK CROSSMEDIA
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN