Responsive websites
boog-zwart boog

De Kracht van Responsive websites

Een professioneel bedrijf is nergens zonder een goede website. Uiteraard is het van belang dat op de site op een aantrekkelijke manier de informatie is te vinden die relevant is voor uw klanten.

RESPONSIVE WEBSITE

Uw klanten maken op steeds meer manieren gebruik van internet. Thuis, op de pc, maar ook onderweg op smartphones of tablets. Bij veel websites is de content niet meer goed te lezen als de site bijvoorbeeld wordt geopend op een mobiele telefoon. Hiervoor is de responsive website een oplossing.

Een responsive website past zich aan de resolutie aan van het scherm waarop de site wordt bekeken. Dus of de bezoeker nu een laptop, tablet of smartphone gebruikt, op elk apparaat is de content in de goede vorm te bekijken. Wallbrink Cross Media kan u adviseren bij het toepassen van responsive webdesign op uw site.

CONTENT MANAGEMENT

Ontwikkelingen in een bedrijf kunnen snel gaan. Logisch dat u de veranderingen ook graag wilt communiceren op uw website. Met een content managementsysteem (CMS) zet u op een eenvoudige manier nieuwe documenten, foto’s of ander beeldmateriaal op de site en past u wijzigingen toe.

Wallbrink Crossmedia ontwikkelt voor u een CMS waarmee u de content van de website aanpast. Dit kan zijn:

EEN OPEN SOURCE CMS

Een algemeen CMS zoals Joomla en WordPress, waarmee u op content op de site kunt plaatsen, bewerken of verwijderen.

EEN TAILORMADE CMS

Een CMS dat op maat is gemaakt voor uw bedrijf. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Expression Engine of Craft. Dit is een CMS-systeem dat veel mogelijkheden biedt rondom de creative vormgeving van uw website. Dit is bovendien het enige CMS-systeem dat de website voldoende kan beveiligen en 99 procent hackersproof is.

Er is een light-versie, hierbij kunnen u en medewerkers of anderen die de content moeten kunnen aanpassen dit op een eenvoudige manier doen. Met een pro-versie van een tailormade CMS kunnen ook koppelingen worden gemaakt met bijvoorbeeld boekhoudprogramma’s of apps.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.kasassxz

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."

Responsive websites projecten

Neem contact op

Heeft u interesse of een supportvraag

John Wallbrink

Verkoop / Marketing
profile

Ondernemers helpen om hun onderneming te laten groeien, daar ligt
mijn passie en dat is al jarenlang mijn vakgebied.

026-8405644 @John
Wallbrink Crossmedia

Arnhemsestraatweg 19
6881 NB Velp Gld

026-8405644
[email protected]
profile

Jeroen Wallbrink

Technisch / Support

Al meer dan 6 jaar de steun en toeverlaat voor al onze relaties als
het gaat om het leveren van snelle support.

026-2133995 @Jeroen

© COPYRIGHT 2021 WALLBRINK CROSSMEDIA
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN