Stel uw vraag

De juiste mix in communicatie

U wilt een nieuwe aantrekkelijke website? Een aansprekende nieuwsbrief? Weten wat social media voor u kunnen doen? De keuze aan communicatiemogelijkheden is enorm. Wallbrink Crossmedia helpt u bij het maken van de beste keuze. U krijgt altijd een advies op maat. Onze sterke punten zijn het goed kunnen luisteren naar uw wensen, onze jarenlange ervaring en actuele kennis van alle mogelijkheden. Zo komen we tot een optimale inzet van communicatiemiddelen.

Wat betekent dit voor u? U vaart de juiste koers in uw communicatie. U bereikt met uw boodschap de doelgroep die u voor ogen heeft!

Betaalbaar

Wallbrink Cross Media richt zich vooral op het midden- en grootbedrijf. Een professioneel bedrijfsimago is voor iedere onderneming van groot belang. Bij ons kunt u terecht voor alle communicatiemiddelen die daarvoor nodig zijn: van logo, visitekaartjes en een website tot communicatieadvies, nieuwsbrieven en videoproducties.

Crossmedia Groep

De Crossmedia Groep bestaat uit een team van zelfstandig werkende professionals met ieder hun eigen vakgebied. Omdat wij allemaal werkzaam zijn als ZZP’ers, kunnen we tegen scherpe tarieven werken. Overhead ontbreekt, daarom betaalt u geen onnodige extra kosten.

Adresgegevens

Arnhemsestraatweg 19
6881 NB Velp Gld
K.v.K: 64124010
Tel. Verkoop: 026-8405644
Tel. Support: 026-2133995
Mob. 06-45440647

john contact