Team

een team met passie en energie

Bij elke opdracht gaan wij tot het uiterste en besteden de grootste zorg aan jouw project. Tenslotte is het succes van onze relatie de mooiste bekroning op ons werk.

onze missie, visie & Strategie

De Wallbrink Crossmedia Groep levert vernieuwende en resultaatgerichte marketingconcepten aan haar klanten en biedt hen daardoor eveneens volledig inzicht in de return on investment van het marketingbudget.

checkmark

De Wallbrink Crossmedia Groep heeft de ambitie om marktleider te worden op het gebied van unieke marketingconcepten in Nederland, zowel online als offline.

checkmark

Oprichter John Wallbrink: “Dit doe ik door de beste mensen samen te brengen in mijn organisatie, hun competenties en talenten alle kansen te geven én door het out-of-the-boxdenken als uitgangspunt te nemen.”

checkmark

Hierbij gelden de volgende kernwaarden: authenticiteit, creativiteit, deskundigheid, doelgerichtheid, innovativiteit, integriteit, klantgerichtheid, toewijding, vindingrijkheid en zorgvuldigheid.

checkmark

De Wallbrink Crossmedia Groep gaat bewust langetermijnrelaties aan met haar klanten waardoor hun strategie, marktbenadering en concurrentiepositie zich samen met die van de Wallbrink Crossmedia Groep continu ontwikkelt en verbetert.

Neem contact op

Heeft u interesse of een supportvraag

John Wallbrink

Verkoop / Marketing
profile

Ondernemers helpen om hun onderneming te laten groeien, daar ligt
mijn passie en dat is al jarenlang mijn vakgebied.

026-8405644 @John
Wallbrink Crossmedia

Arnhemsestraatweg 19
6881 NB Velp Gld

026-8405644
[email protected]
profile

Jeroen Wallbrink

Technisch / Support

Al meer dan 6 jaar de steun en toeverlaat voor al onze relaties als
het gaat om het leveren van snelle support.

026-2133995 @Jeroen

© COPYRIGHT 2024 WALLBRINK CROSSMEDIA
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN