Gratis online meetings houden gedurende de lockdown
boog-zwart boog
John
John Wallbrink

6 June 2024 in algemeen

av_timer

0 min. leestijd

Gratis online meetings houden gedurende de lockdown

Om collega ondernemers te helpen in deze lastige en voor velen zware tijd, hebben wij besloten om een praktisch hulpmiddel ter beschikking te stellen. Helemaal gratis en zonder verplichtingen. Wat houdt dit hulpmiddel in: Wij maken voor jou een room aan van waaruit jij online sessies kan houden, zodat jij in contact kan blijven met je medewerkers en je klanten. Zodat je business zo goed mogelijk door kan draaien (al is dat voor velen op een andere manier en/ of op een lager pitje).

Voor wie zijn online sessies interessant?

Voor iedereen die vanuit huis moet werken en toch regelmatig wil/ moet overleggen met medewerkers. En voor alle ondernemers die virtueel op bezoek willen bij hun klanten.

Wat is er allemaal mogelijk:

  • Meetings tot 25 mensen
  • Live beeld
  • Screensharing
  • Whiteboard
  • Beveiligde verbinding

Wij maken een room aan en jij kan aan de slag. Wij kunnen daarbij bepaalde functies voor je aanzetten (part of the deal). Zo wordt je onderneming weer voor iedereen toegankelijk, het is net alsof je in dezelfde ruimte zit! Het programma is eenvoudig om mee te werken: je stuurt de link met wachtwoord naar je medewerker(s) en klanten, zodat je een connectie met hen kan maken.

Wil je van dit aanbod gebruik maken? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]

© COPYRIGHT 2024 WALLBRINK CROSSMEDIA
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN