Fotografen met passie
boog-zwart boog

De Kracht van Fotografen met passie

Websites, brochures, advertenties of zelfs een videoproductie: ze kunnen niet zonder aantrekkelijke foto’s. Met een foto een boodschap op de goede manier overbrengen, is een vak apart. Bij de Cross Media Groep zijn uitsluitend vakfotografen aangesloten, die precies in beeld vangen wat u bedoelt.

Wallbrink Crossmedia werkt uitsluitend met fotografen met passie voor het vak. Dat betekent voor u als relatie dat u zelf niet op zoek hoeft naar de juiste fotograaf voor de job. U kunt fotografie op diverse manieren inzetten voor het gebruik op internet maar ook voor gebruik in video of het maken van een mooie slideshow.

Wallbrink Crossmedia adviseert u wat u het beste kan inzetten om het meest optimale communicatie resultaat te halen. Voor de een kan dit zijn: Productfotografie om diverse foodproducten te etaleren op internet zodat de doelgroep een goed beeld krijgt van het totale assortiment. Of fotografie om transportsystemen in de bakkerijindustrie aan de man te brengen zodat de doelgroep een duidelijk beeld heeft wat het  transportsysteem allemaal te bieden heeft.

Maar ook fotografie waarbij mensen op een mooie of aansprekende wijze in beeld moeten worden gebracht is toch een vak apart. Daarom selecteert Wallbrink Crossmedia zijn fotografen met uiterste precisie om het maximale resultaat voor u te kunnen garanderen. Het enigste wat u nog maar hoeft te doen is vertellen wat u in beeld wilt hebben gebracht en Wallbrink Crossmedia doet de rest.

U heeft binnenkort fotos nodig?
Bel of mail met Wallbrink Crossmedia en laat u verrassen door de prijs maar vooral door het eindresultaat van de fotos.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.

checkmark

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus.kasassxz

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus fermentum et enim ac tempor. In vitae scelerisque lacus. Phasellus eros nisl, gravida at hendrerit interdum, sollicitudin id risus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit."

Fotografen met passie projecten

Neem contact op

Heeft u interesse of een supportvraag

John Wallbrink

Verkoop / Marketing
profile

Ondernemers helpen om hun onderneming te laten groeien, daar ligt
mijn passie en dat is al jarenlang mijn vakgebied.

026-8405644 @John
Wallbrink Crossmedia

Arnhemsestraatweg 19
6881 NB Velp Gld

026-8405644
[email protected]
profile

Jeroen Wallbrink

Technisch / Support

Al meer dan 6 jaar de steun en toeverlaat voor al onze relaties als
het gaat om het leveren van snelle support.

026-2133995 @Jeroen

© COPYRIGHT 2021 WALLBRINK CROSSMEDIA
ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN | ALGEMENE VOORWAARDEN